Møder og events

Vores infomøder tager kun et par timer og er værdifulde for dig, som har lyst til at starte egen virksomhed – eller som måske allerede har taget det første skridt som iværksætter.

På mødet får du konkret information og værktøjer til alle de ting, du skal tænke på, når du skal drive sin egen virksomhed. Nogle er gode at vide, før du går i gang, andre er uundværlige i opstartsprocessen.

Målet med mødet er, at du føler dig klar og godt klædt på til at tage springet ud i livet som selvstændig – og at du samtidig undgår nogle af de mest almindelige fejltagelser, der ofte spænder ben for nye iværksættere.

 

Informationsmøderne arrangeres af de lokale erhvervskontorer i Trekantområdet. Som iværksætter i Trekantområdet kan du frit vælge at komme til det møde, der passer dig og din kalender bedst – uanset hvilken kommune, det foregår i. – HUSK at få dig tilmeldt!

 

 

Datoerne for informationsmøde for iværksættere kommer løbende for 2020 – Tag blot kontakt til dit lokale erhvervskontor og høre mere!

 

HUSK TILMELDING!

 

Iværksætteruddannelse: Iværksætteri i praksis – Gennemføres ved

  • Udviklingscenter Syd, Pakhuset i Kolding
  • UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Vejle

mere infomation om tidspunkt følger – Du er også velkommen til at tage kontakt til dit lokale erhvervskontor og høre mere.