Det siger iværk-sætterne

De vil spinde guld på uld

Anne Støvlbæk og Louise Schelde Jensen har siden 2013 drevet iværksættervirksomheden [g]uld. Produkterne er hjemmefarvet garn, og efterspørgslen vokser voldsomt.

Iværksætterkursus gav liv til idé

Torben Svensson havde problemer med boringsarbejde på sin arbejdsplads, indtil han fik en kreativ idé til at lette byrden. Idéen startede Torbens virksomhed og en masse nye, spændende produkter.

“Man skal respektere Karmaloven”

Anders Bækgaard lever af at levere musik og underholdning til virksomheder og private fester. Men i virkeligheden lever han af god service – og et enormt kendskab til kunderne og deres behov.

“Min drivkraft er at skabe noget selv”

Metin Barut har på få år skabt marketingvirksomheden Nordic Media i Kolding. Han drives af en stor arbejdsglæde, som smitter af på medarbejderne.

“Jeg skulle lære at tage min egen medicin”

Selvom Lene Jæger Klausen havde mange års erfaring med at producere kommunikation og tekster, så var det nyt for hende at skulle sælge sig selv og sine ydelser.

Københavnsk iværksætter valgte Vejen

I 2008 flyttede konditor Anita Nielsen fra København til Vejen. Hun vurderede, at en placering i Trekantområdet var det bedste fundament for at skabe succes som iværksætter. Og det er lige netop, hvad Kageriget er blevet.

“Jeg vil ende med at være interiørpusher”

Rasmus Benjamin Nielsen sælger plakater i sin onlineshop for over 100.000 kroner om måneden. Og han har endnu større planer for fremtiden.

“Det handler om at turde tage chancen”

For Rikke Erbs handler livet om at turde flytte sig og tage chancen. Det gjorde hun, da hun sprang ud som iværksætter, designer og håndværker med virksomheden Erbs Design.

“Jeg fik det spark bagi, der skulle til”

Jeg deltog i intromødet for kommende iværksættere og blev på blot få timer en del klogere på, hvad det gik ud på; og ikke mindst en viden om, hvor jeg kunne finde hjælp.